Oslo Ukuleleorkester ble startet i 2015 etter initiativ fra gitar- og ukulelelærer Stine Lindseth. Gruppen ble starte opp med tidligere ukuleleelever og har senere blitt utvidet slik at gruppen i dag består av 14 ukuleleentusiaster.

Siden starten har orkesteret blitt mer og mer samspilt og har i dag et repertoar som strekker seg fra hardrock til pop, jazz og folk. Både nye og gamle klassikere spilles med egne flerstemte ukulelearrangementer spesielt laget til gruppen. Ukulelespillet akkompagneres av gruppens egne dyktige vokalister og bassist.

Oslo Ukuleleorkester opptrer på alt fra egne oppsetninger til festivaler og private arrangementer. Av festivaler kan nevnes: Oslo Ukulelefestival, Musikkfest Oslo, Pride Park / Bamsescenen i Oslo, Trestockfestivalen i Holmestrand og Stora Ukulelefesten i Stockholm. Eksempel på private arrangementer er bryllup og jubileumsarrangementer. Oslo Ukuleleorkester har også spilt på NRK P2s Spillerom og vært lydkulisser på Dramatikkens Hus sin oppsetning av Sannheten.

Nå gleder vi oss til å spille på Oslo Ukulelefestival for andre gang!