Praktisk Info

Oslo Ukulelefestival har gratis inngang og er åpen for alle!

1. FESTIVALOMRÅDET

I år har vi konsentrert oss om én stor scene for alle artister på den store konsertdagen; lørdag 22. juni. Se illustrasjonen under for å få oversikt over festivalområdet.

2. FINN FREM

Adresse: Gjerdrums vei 12. Festivalen ligger idyllisk til langs Akerselva. Ca. 7 minutter å gå fra Nydalen sentrum.

Transport: Ta T-banens linje 4 Vestli eller linje 5 Ringen til Nydalen. Buss 30 eller 37 går også til Nydalen. Det anbefales ikke å komme med bil, da det er begrenset med gateparkering.

3. LYNKURS

Både fredag og lørdag er det mulig å bli med på lynkurs i ukulele. Meld deg på i info-standen senest 10 min før kursstart eller på https://www.osloukulelefestival.no/workshops/. Det koster 100 kr for å delta, pluss 50 kr hvis du vil leie en ukulele. Vi har en flink pedagog: Celine Engh som vil gi deg en kick-start på ukulelespillingen! Lynkurset vil bli holdt i Gjerdrums vei 10A.

4. JAM

Ta med deg ukulelen og bli med! Sangtekster og akkorder vil bli vist med projektor. UkuleleStine og husbandet fra Oslo Ukuleleorkester vil lede jammen med stødig komp og dyktige forsangere. Vi starter med enkle 2-3 greps låter og avanserer etterhvert. Ikke stress om du ikke får til alt, det er lov å bare synge med og/eller lytte også. Akkordoversikter i C- og D-stemming får du i Info-standen.

5. BARNEPROGRAM

På lørdag kl 11:15-13:45 vil det være et program spesielt rettet mot barn og unge på festivalen. Det vil være flere aktiviteter som “design din egen ukulele” og lag Hawaii-blomst til håret med flinke pedagoger tilstede. Det vil være to gratis ukulelekurs, et for aldersgruppen 6-9 år og et for aldersgruppen 10-14 år. Inne på Rause Retter Spiseri blir det musikalsk forestilling “Reisen på ryggen av en skilpadde” for de mellom 0-5 år og på hovedscenen blir det ung-konsert med dyktige talenter!

6. ÅPEN SCENE

Det blir åpen scene på lørdag ettermiddag. Du kan melde deg på i info-standen fra fredag kveld. Hver artist/gruppe får en låt hver på scenen (max 5 min). Her er det førstemann til mølla som gjelder!

7. MAT OG DRIKKE

Rause Retter Spiseri står for serveringen under festivalen. De har deilig hjemmelaget mat til både lunsj og middag. I tillegg har de god kaffe, fantastiske bakevarer og godt utvalg av øl og vin! Du kan betale med kort, kontant eller Vipps. Spiseri er åpent fra kl 08-22 på fredag, kl 12-22 på lørdag og kl 12-19 på søndag.

8. WORKSHOPS

På søndag blir det workshops med Tobias Elof, Zoë Bestel og Danny Ukulele. Mer info og påmelding finner du på https://www.osloukulelefestival.no/workshops/ .

8. STANDS

På lørdag fra kl 14:00 vil det være stands på festivalområdet hvor man kan se, prøve og kjøpe instrumenter og ukulele-relaterte produkter. Stands i år er: Gøy med ukulele (Elisabeth Thormodsrud), Nordisk ukulele (Marcus Roos) og UkuleleStine (Stine Lindseth).

9. LOTTERI

Vinn flotte premier i vårt lotteri! Støtt festivalen samtidig som du får muligheten til å ta med deg en premie hjem. Lodd får du kjøpt på Vipps eller i Info-standen. Trekningen vil skje fra scenen på lørdag kveld. Les mer her!

10. INFO-STAND

Vinn flotte premier i vårt lotteri! Støtt festivalen samtidig som du får muligheten til å ta med deg en premie hjem. Lodd får du kjøpt på Vipps eller i Info-standen. Trekningen vil skje fra scenen på lørdag kveld. Les mer her!

11. VIL DU STØTTE FESTIVALEN VÅR?

Oslo Ukulelefestival er en ideell organisasjon (org.nr. 920 296 181) som jobber for at vi som spiller ukulele skal ha en møteplass. Vi driver på frivillig basis, og er avhengig av å få inn midler for å få festivalen til å gå rundt. Derfor setter vi stor pris på all støtte som vil gjøre festivalen vår bedre! Du kan støtte oss gjennom:

Copyright 2019 © Osloukulelefestival