Påmelding: Artist

Velkommen som artist på Oslo Ukulelefestival 21.-23. juni 2019. Vi er glade for at nettopp du er interessert i vår festival! Eneste kravet vi har til våre artister er at ukulelen er med på alle sanger, og at den skal ha en tydelig plass i lydbildet.

På festivalen 2018 var vi så heldige at alle de påmeldte artistene fikk opptre. Dette kan vi ikke garantere i år. Dersom det blir mange påmeldte, kommer festivalkomiteen til å gjøre et utvalg.

Før du fyller ut skjema, kan det være lurt å ha klar 2-3 (kvadratiske) artistbilder i god oppløsning, link til video/lyd (gjerne fra live-fremføring) og en presentasjon av deg/dere.

Har du spørsmål til skjema, kan du sende en mail til styret@osloukulelefestival.no, ellers er det et kommentarfelt på slutten av skjema. Siste frist for å sende inn påmeldingen er 28. februar 2019.

Kontaktperson

Artist/Gruppe

Opplysningene nedenfor vil bli brukt til promotering av festivalen

Bilder som vil bli brukt i markedsføringen (vi foretrekker kvadratiske bilder, viktig at de er i god oppløsning. Min 2 stk):
Last opp (minst 2 bilder)

Opplysningene nedenfor vil kun bli brukt av styret

Vi ønsker å høre hvordan dere låter og gjerne også se hvordan dere er på scenen. Video med live opptredener gir oss en god indikator på hvordan dere vil være på scenen, så send gjerne det. Dette vil kun brukes av styret i vurdering av artistene, og vil ikke bli delt offentlig. Vil anbefale å bruke YouTube til å laste opp videoer (der kan man også velge å legge ut videoer som “ikke oppført” slik at bare de med link ser det). SoundCloud er en fin side for å laste opp audiofiler.

Link til video/lyd:


ProfesjonellAmatør

Vi ønsker å kunne gi våre profesjonelle utøvere et honorar for deres opptreden på festivalen. For å kunne gjøre dette, søker vi fortløpende om kulturmidler. Foreløpig har vi dessverre ikke fått tilslag på dette, men vi er håpefulle og fortsetter å søke.


JaNei

Fredag 21. juniLørdag 22. juniKan spille begge dager

Som amatørmusiker på Oslo Ukulelefestival får man mulighet til å spille på en stor scene, med proff lyd og et interessert publikum! Grunnet begrenset budsjett, har vi dessverre ikke mulighet til å dekke honorar og reiseutgifter.


JaNei

Fredag 21. juniLørdag 22. juniKan spille begge dager
Copyright 2019 © Osloukulelefestival