Oslo Ukulelefestival har gratis inngang og er åpen for alle!

FESTIVALOMRÅDET

I år kan du oppleve konserter på to scener: Lillescene og Storescene. Se illustrasjonen under for å få oversikt over festivalområdet.


FINN FREM

Adresse: Gjerdrums vei 10A. Festivalen ligger idyllisk til langs Akerselva. Ca. 5 minutter å gå fra Nydalen sentrum. Tips: Se etter ringvei 3 brua. Transport: Ta T-banens linje 4 Vestli eller linje 5 Ringen til Nydalen. Buss 30 eller 37 går også til Nydalen. Det anbefales ikke å komme med bil.

LYNKURS

Både fredag og lørdag er det mulig å bli med på lynkurs i ukulele. Meld deg på i info-teltet senest 10 min før kursstart. Det koster 100 kr for å delta, pluss 50 kr hvis du vil leie en ukulele. Vi har to flinke pedagoger: Celine Engh og Daniel Arthur som vil gi deg en kick-start på ukulelespillingen! Begrenset med plasser, så det er førstemann til mølla.

JAM

På fredag kveld er det jam; ta med deg ukulelen og bli med! Sangtekster og akkorder vil bli vist med projektor. Akkordoversikter i C- og D-stemming får du i info-teltet.

  • Oslo Ukuleleklubb er vert for nybegynner-jammen fra kl. 18:00. Første del vil være tilpasset nybegynnere som benytter C-stemming, og andre del vil være tilpasset nybegynnere som spiller med D-stemming.
  • Et husband fra Oslo Ukuleleorkester tar over kl. 19:15 med en jam for litt viderekommende. Sangene kommer til å være tilpasset både C- og D-stemming. Uansett hvilket nivå du er på, bli med på hele jammen. Syng og spill med!

ÅPEN SCENE

Det blir åpen scene etter jammen fredag kveld. Du kan melde deg på i info-teltet fra kl. 17:30 til 20:15. Hver artist/gruppe får inntil 10 min på scenen (2 låter evt. 3 raske låter). Førstemann til mølla gjelder!

KAFÉLELE

Rause Retter står for kaféen også i år. På fredagskvelden åpner kaféen kl. 18:00, og du kan få kjøpt øl, vin, brus, kaffe/te, enkel varmmat og snacks. På lørdagen åpner kaféen kl. 15:00, og menyen utvides også med flere måltider som børek, chili con carne og salat. Du kan betale med kort, Vipps eller kontant.

WORKSHOPS

På søndag blir det workshops. Mer info og påmelding finner du her. Du får 25% rabatt ved å bruke kupongkode: earlybird2018 (varer frem til 5. mai).

STANDS

På lørdag fra åpningen kl 14:00, vil det være stands på festivalområdet hvor man kan se, prøve og kjøpe ukulele-relaterte produkter. Mer info her.

LOTTERI

Vinn flotte premier i vårt lotteri! Støtt festivalen samtidig som du får muligheten til å ta med deg en premie hjem. Lodd får du kjøpt med Vipps eller i Info-teltet. Trekningen er planlagt lørdag kveld.

INFO-TELTET

Ved inngangen til Storescene finner du info-teltet. Her kan du melde deg på åpen scene, lynkurs og workshops. I tillegg kan du kjøpe lodd til lotteriet, buttons og få svar på spørsmål du måtte ha. Du kan betale med kort eller Vipps.

VIL DU STØTTE FESTIVALEN VÅR?

Oslo Ukulelefestival er en ideell organisasjon (org.nr. 920 296 181) som jobber for at vi som spiller ukulele skal ha en møteplass. Vi driver på frivillig basis, og er avhengig av å få inn midler for å få festivalen til å gå rundt. Derfor setter vi stor pris på all støtte som vil gjøre festivalen vår bedre!

Du kan støtte oss gjennom:

  • Grassrotandelen: Søk opp “Oslo Ukulelefestival”.
  • Kjøp av lodd i lotteriet.
  • Kjøp av t-skjorte og merch.
  • Sende et direkte bidrag merket med “Gave” til konto nr: 1822.75.17855.